Reacties nabestaanden

“Ik wil jou, ook namens de familie, heel hartelijk bedanken voor de goede zorgen na het overlijden van mijn vader. Je hebt ons liefdevol, zorgzaam maar ook nuchter en met een helder blik op belangrijke zaken, geholpen om het afscheid van mijn vader precies zo te laten zijn als wij voor ogen hadden. Nogmaals heel veel dank hiervoor.
Met vriendelijke groeten,
Carla Vosse”

“Een perfecte steun tijdens een hectische periode waarin tal van belangrijke keuzes gemaakt moeten worden. Fam. Heijman”

“Lieve Jessica, de fijne en warme manier waarop je ons maar liefst twee keer binnen een jaar hebt begeleid en ontzorgd, is een grote steun voor ons geweest. Ook de kinderen zijn geholpen door je adviezen. Het valt op, dat jou niets ontgaat; je pikt alle (non)verbale signalen op en zorgt ongemerkt dat alles goed geregeld is. Dank!”

“Dear Jessica, wat heb jij ons geweldig mooi afscheid helpen nemen van onze Vrouw en Moeder. En wat kan jij enorm goed meeleven en toch zakelijk blijven en vol eerbied alles begeleiden. We zullen je erg graag aanbevelen bij vrienden, als die jouw diensten ook nodig hebben. Hartelijk dank, Frits”

“Lieve Jessica, bedankt voor alle goede zorgen, lieve woorden en de lieve verzorging van onze Wim.”

“Lieve Jessica, zoals we al eerder hebben gezegd: we wilden dat we je nooit hadden leren kennen, maar als iemand het dan toch moest doen, zijn we heel erg blij dat jij bij ons was. Je voelde ons precies aan en ook hoe mama was. We hebben nog aan je gevraagd of je geen rotwerk had, maar je hebt gelijk, jij hebt het allerbeste beroep van de wereld! Heel veel liefs.”

“Beste mevrouw IJzer, na de crematieplechtigheid van mijn neef heb ik u niet meer kunnen bedanken. Onze samenwerking bij de voorbereidingen was zo goed en ’t voorstel van de muziek is overal heel goed ontvangen. Ook uw bescheiden opstelling tijdens de plechtigheid was bijzonder sympathiek. Mijn hartelijke dank waarop u hebt bijgedragen aan een ontroerend mooie plechtigheid.”

“De kinderen vonden het prettig dat ze zoveel zelf mochten doen, wat beter is voor het verwerken van het verdriet. Dank u.”

“Lieve Jessica, graag willen we je bedanken voor je goede zorgen en de manier waarop je de crematieplechtigheid van onze moeder en schoonmoeder hebt verzorgd, alsmede voor de aandacht die wij van jou hebben ontvangen.”